Mitä haluamme

Meidän mielestämme rahanpesun torjuntaan liittyvien kysymysten ei tarvitse aiheuttaa huolta tai epävarmuutta. Sopivilla PEP-henkilöiden tunnistamiseen tarkoitetuilla välineillä ja prosesseilla voidaan vapauttaa resursseja rahanpesun torjunnan muiden osa-alueiden tehostamiseen. Bogardilla on pitkä kokemus rahanpesun torjunnasta, jota hyödynnämme auttaessamme asiakkaitamme. Lyhyesti sanottuna haluamme tukea asiakkaitamme helpommassa ja tehokkaammassa rahanpesun torjunnassa.

Mitä teemme

Bogard tarjoaa Pohjoismaiden laadukkaimpia ja tarkimmin valikoituja PEP-tietoja. Koska meillä on kokemusta rahanpesun torjunnasta pankkisektorilla, ymmärrämme virheettömien ja informatiivisten tietolähteiden merkityksen silloin, kun halutaan saavuttaa parempia osumia PEP-seulonnassa ja siten minimoida selvitystyön määrä. Tavoitteenamme on koko ajan yksinkertaistaa ja parantaa asiakkaidemme asiakkaan tunnistamisprosesseja, missä olennaisena tekijänä on tarjoamamme tiedon laatu. Tiedon laadukkuuden takaamme valvomalla päivittäin tuhansia virallisia verkkosivustoja, tarkistamalla ja päivittämällä tietokantamme sisältöä jatkuvasti sekä integroimalla virallista viranomaisilta saatua tietoa.

Toinen vahvuutemme on paikallinen läsnäolo Pohjoismaiden markkinoilla. Olemme aina ajan tasalla lainsäädäntöön ja toimialakohtaisiin normeihin tehtävistä muutoksista, mikä on asiakkaillemme hyödyksi.

Taustamme

Bogard aloitti toimintansa keväällä 2015 vastatakseen Ruotsin rahanpesuntorjuntalakiin 1. elokuuta 2015 tehtyjen muutosten synnyttämään tarpeeseen. Näimme, että oli suuri tarve PEP-tietokannalle, joka sisältää parempilaatuisia syntymäaika-/henkilötunnustietoja, ja jonka sisältö on sovitettu vastaamaan ruotsalaista lainsäädäntöä.

Ensimmäinen tietokanta otettiin käyttöön joulukuussa 2015, ja siitä lähtien kaikki on tapahtunut nopeasti. Tätä nykyä meillä on yli 50 asiakasta, jotka käyttävät tietojamme päivittäin. Sen jälkeen olemme luoneet muut Pohjoismaat käsittävän PEP-tietokannan. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan heidän rahanpesun torjuntaprosessejaan vielä monta tulevaa vuotta.

Asiakkaamme

Arvostamme korkealle avointa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa keskustellessamme tarjoamistamme palveluista. Tosiasia on, että suhteellisen lyhyestä toimintahistoriastamme huolimatta jotkut Pohjoismaiden suurimmat rahoituslaitokset ovat valinneet meidät tiedontarjoajakseen, mistä olemme erittäin ylpeitä ja mitä pidämme osoituksena siitä, että teemme asioita oikein. Olemme koonneet muutamia PEP-tietojamme käyttäviä yrityksiä tähän alle.

Julkaisutodistus

Tämä verkkosivusto ja täällä tarjottavat tiedot muodostavat tietokannan, jota ylläpitää Bogard AB. Tietokannan julkaisutodistuksen on myöntänyt lehdistö-, radio- ja televisioviranomainen, mikä tarkoittaa, että verkkosivustoa ja tietokantaa koskevat sananvapauslait. Bogard AB on valinnut tietokannasta vastuulliseksi julkaisijaksi Eric Almbladhin.