Mitä tarjoamme

Bogard tarjoaa asiakkailleen pääsyn laadukkaimpaan pohjoismaiseen PEP-tietokantaan. Tietokantamme korkeatasoinen tieto yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaidemmme suorittamaa PEP-tunnistusta huomattavasti. Ruotsalaisten PEP-henkilöiden kohdalla tämä tarkoittaa, että tietokanta sisältää henkilötunnuksen lähes kaikille siellä oleville henkilöille, mikä mahdollistaa helpomman ja tarkemman seulonnan kuin nimivertailuilla.

Käyttö

Bogardin PEP-tietojen käyttöön on eri mahdollisuuksia, joita voidaan käyttää myös yhdessä mahdollisimman hyvän asiakastyytyväisyyden mahdollistamiseksi.

Koko tietokannan tilaaminen

Bogardin PEP-luettelo voidaan tarjota myös kokonaisuudessaan XML-tiedostona niille asiakkaille, jotka haluavat integroida sen omaan sisäiseen rahanpesun torjuntajärjestelmäänsä ja käyttää sitä koko asiakasrekisterin seulonnassa päivittäisessä työssä. Tiedostot asetetaan saataville SFTP-palvelimen kautta, ja yksinkertaisen tiedostorakenteen ansiosta tiedot on helppo tuoda omaan järjestelmään koneellisesti.

Jos asiakkaillamme on vientitiedostojen formaattia koskevia erityistoiveita, tai jos he haluavat rajoittaa Bogardin vakiona tarjoamia PEP-tietoja, pyrimme sopeuttamaan tiedostoa asiakastoiveiden mukaan niin pitkälti kuin mahdollista.

Verkkohaku

Verkkohakupalvelumme kautta tietokannastamme voidaan helposti hakea tietoa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Se on ihanteellinen vaihtoehto yrityksille, jotka auttavat asiakkaitaan yksittäisten tapahtumien kohdalla tarkistamaan, onko kyseessä PEP-henkilö ja siten yksinkertaisesti täyttämään lainsäädännön vaatimukset. Verkkohakua voidaan tietysti käyttää ylimääräisenä tietolähteenä myös niissä yrityksissä, jotka käyttävät tietokantaa koko asiakasrekisterin seulontaan.

 

Kumppanuus

Bogardin PEP-tiedot on integroitu CM1-järjestelmään, Ruotsin suurimpaan rahanpesun torjuntajärjestelmään, jota ylläpitää ja jonka on kehittänyt Softronic. CM1-käyttäjät eivät näin ollen tarvitse omaa teknistä integraatiota Bogardin PEP-luettelon seulontaa varten, vaan siihen riittää yksinkertainen konfiguraatiomuutos.

Bogardin PEP-tiedot ovat Pliancein kautta saatavissa API: n kautta. Pliancen avulla asiakkaat voivat integroida ja täysin automatisoida asiakasohjauksensa rahanpesun torjumiseksi.

Bogardin PEP-tiedot ovat saatavilla Roaringin kautta, joka on asiakastietojen käsittelyn uusi standardi. Modernilla tekniikalla ja päivitetyillä asiakastiedoilla yritykset tehdään kilpailukykyisiksi ja mukautuviksi API:n, internet-sovelluksen ja liitännän avulla.